Još

  Ideje za uređenje sobe za bebu

  Nema ništa slađe nego uređenje sobe za bebu. Želite da pre nego što ona dođe sve bude spremno i što lepše uređeno. Za bebinu sobu je najbitnije da je svetla i funkcionalna. Izaberite sobu u vašem domu sa najboljim položajem, najbolje je da nije direktno na sunčanoj strani.

  Uređivanje treba početi sa odabirom boje za zidove, zatim pozicijom najbitnijih komada nameštaja kao što su krevetac i fotelja za vas, koja mora biti udobna. Zidove je najbolje okrečiti u toplim i svetlim bojama, na njih možete dodati stikere sa raznim dečijim ilustracijama, a može vam i neko dodatno oslikati zid. Pretvorite ovu sobu u malu bajku u kojoj će se vaša beba osećati ušuškano. Pored toga što je krevetac najbitniji komad nameštaja, bitno je i da krevetac bude funkcionalan za bebu i kada malo poraste.

  Nemojte zaboraviti komodu za presvlačenje bebe koja vam ujedno može poslužiti i kao mesto za odlaganje odeće, kantu za pelene, sada postoje posebne kante koje neutrališu mirise. Posteljina za bebu je jako bitna i zato birajte što kvalitetniji pamuk, jer ćete je sigurno često prati, a ne zaboravite ni gumu za ispod nje, kako vam dušek ne bi bio mokar. Naravno tu su i igračke namenjene bebama, kao i kutije za odlaganje u raznim oblicima.

  Donosimo vam nekoliko ideja za uređivanje sobe za vašu malu bebu koje će vas inspirisati.

  Ideje za krevetac

  Ideje za stilove u uređenju

   

  5,223FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave