Još

  Tapete – Detalj koji će osvežiti vaš prostor i dati mu novi šarm

  Dešava nam se da sa promenom godišnjeg doba želimo da promenimo nešto u svom životnom prostoru. Ukoliko niste ljubitelj krečenja, a želite promenu, tu su tapete koje su se ove sezone vratile na velika vrata.

  Izbor tapeta ranije je bio jako ograničen, imali smo jako malu paletu boja i bile su teške za skidanje. Kako je sve napredovalo, tako su i tapete napredovale. Danas su tu u velikoj paleti boja i dezena. Postoje one na kojima čak možete i pisati i prati ih, jednostavne su za postavljanje, a i za održavanje.
  Na vama je da odlučite da li ćete preko jednog zida uraditi efektne tapete ili na primer u celoj dnevnoj sobi.

  Dečiju sobu je najlepše osvežiti tapetama, koje su sada poput slika. Mališanima možete sa tapetama napraviti malu idilu. U zavisnosti koje životinje ili crtane likova vole po njima odaberite i tapete. Sada su na tržištu nove generacije tapeta i ne morate se brinuti za zdravlje vaših mališana jer se lako održavaju i perive su.

  Ne zaboravimo kupatila u koja takođe možemo postavljati tapete. Ukoliko nemate budžet da stalno nešto dodajete, tapete vam mogu poslužiti kao odlično osveženje. U zavisnosti koji vam stil preovaldava kupatilom po njima birajte boju i dezen tapeta. Izbor na tržištu je veliki, a na vama je da se ove jeseni poigrate sa tapetama.

  5,223FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave