Još

  Radni prostor u vašem domu

  Kako sve česšće naš posao iziskuje rad od kuće vikendom ili uveče, tako se javlja potreba za radnim prostom u vašem domu. Naravno tu je i veliki broj ljudi koji danas radi od kuće i njima je potreban inspirativan kutak za obavljanje posla.

  U velikim stanovima ili kućama lakše je odvojiti posebnu radnu prostoriju, ali kada su mali stanovi u pitanju tu morate biti maštoviti. Najčešće vam je dovaljan sto, stolica i ako imate prostora za ovtorene police. Radni prostor je najbolje da vam se nalazi u izolovanom delu stana, da li je to kraj dnevne sobe kod izlaza za terasu ili ispod stepenica izaberite. Preporučljivo je samo da ne bude spavaća soba. Idealno za postavljanje radnog kutka je u blizini dnevne svetlosti, tako da vam sto gleda na prozor ili terasu, ukoliko nemate tu mogućnost odlučite se da vam lampa bude postavljena iznad računara kako vam ne bi monitor reflektovao svetlost.

  Sto možete kupiti u salonu nameštaja, a možete se odlučiti i da vam se napravi po meri u zavisnosti koliko prostora imate za postavljanje stola. Kada je reč o radnom kutku u vašem domu, dodajte dosta detalja da bi vam taj kutak bio inspirativan. Ukoliko volite red na radnom stolu, možete postaviti na zidu sve vaše stvari koje vas inspirišeu ili opuštaju. Donosim vam puno ideja za sve stilove radnog kutka kako biste ga što lakše uklopili u ostatak vašeg doma.

  Minimalistički stil

  Moderni stil

  Retro stil

  5,217FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave