Još

  Nameštaj od paleta

  Novih ideja za preuređivanje životnog prostora nikada dosta. Ukoliko želite da promenite neki deo nameštaja, sada možete iskoristiti palete da napravite nešto unikatno i drugačije. Paleta koja se koristi za transport robe, sada vam može poslužiti kao postolje za bračni krevet, sto ili ugaonu garnituru. Potrebne su vam palete i zanimljivi dušeci ukoliko pravite postolja za sedenje.

  Danas su palete dostupne svima, postoje firme koje ih sređene već prodaju, na vama je samo da ih sklopite u željeni oblik. Mogu vam poslužiti za svaki kutak u vašem domu, za terasu, sobu, dnevni boravak, kupatilo.

  U spavaćoj sobi palete vam mogu poslužiti kao postolje za krevet. Umesto klasičnog rama koje imate u prodavnicama nameštaja, isprobajte palete. Paletu možete prefarbati u boju koja vam se uklapa za vašu sobu, a možete ostaviti i neobrađenu paletu. Po vašem stilu dalje možete da nadograđujete krevet sa detaljima kao što su posteljina, ukrasni jastuci i vuneni prekrivači u raznim bojama.

  U dnevnoj sobi palete možete iskoristiti kao sto ili kao postolje za sedenje. Kao sto vam može poslužiti i jedna paleta, koju možete da nadogradite dole sa točkićima i stavite preko nje staklo. Za sedenje će vam poslužiti kao postolje za ugaonu garnituru ili fotelju. U prodavnicama imate veliku izbor dušeka koji se stavljaju preko paleta i u raznim bojama, možete dodati i ukrasne jastuke i za hladnije dane neke lepe prekrivače.

  Za terasu su palete do sada najviše korišćene. Lako ih je uklopiti i u male terase i tako dobiti mesto za uživanje. Na terasi ih možete iskoristiti za sto i deo za sedenje, ali i za cveće ukoliko ga imate. Donosim vam puno ideja u galeriji.

  Postoji još puno stvari koje možete napraviti od paleta i upotpuniti vaše kupatilo, hodnik ili napraviti vašem ljubimcu mesto za odmor. U galeriji su ideje za neke od njih.

  5,223FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave