Još

  Dečije sobe u skandinavskom stilu

  Najslađe uživanje nam donosi uređivanje dečije sobe. Biranje svih detalja, nameštaja i boja za zidove, za dečiju sobu predstavlja zadovoljstvo svakom roditelju. Postoji dosta stilova u kome možete urediti sobu vaših mališana, ali u poslednjih par godina najviše se izdvaja „skandinavski stil“. On nam donosi puno svetlih i toplih boja na zidovima, dosta jednostavnosti kada su nameštaj i detalji u pitanju.

  Ovaj stil odgovara i manjim dečijim sobama, iz razloga jer svetle boje otvaraju prostorije i čine da one deluju dosta veće. Zidove možete dodatno ukrasiti stikerima ili tapetama koje su jako popularne, tako ćete izbeći da cela soba bude u jednom tonu. Za boju nameštaja pretenduju „blush“ tonovi, mint zelena, puderasta roze, svetlo siva i plava. Detalj koji se u svakoj „skandi“ dečijoj sobi provlači jeste mali sto i stolica za čitanje i pisanje. Odabir dečijih posteljina je jako važan detalj, a danas i na našem tržištu imate veliki izbor posteljina u „skandinavskom stilu“. Nameštaj možete napraviti po meri sobe vašeg deteta, jer nažalost naše tržište je i dalje slabo u raznovrsnosti dečijeg nameštaja. Detalji koji su popularni u skandivanskom uređenju jesu platnene korpe koje vam mogu poslužiti za odlaganje igračaka, tako i naravno ukrasni jastuci sa raznim printovima.

  Donosimo vam mnogo fotografija za dečije sobe u „skandinavskom stilu“ koje će vas inspirisati kada budete uređivali sobu za vaše najmlađe.

  5,217FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave