Osvežite spavaću sobu uz pomoć efektnih boja na zidovima

856

Kada nam je potrebna promena u domu, nekako se uvek najlakše odlučimo za krečenje. Dovoljan je i jedan zid u efektnoj boji i razliku će svi primetiti. Boje na zidu su jako bitne jer nam one određuju stil u kome će biti uređen prostor. One su tu da nam pomognu da osetimo toplinu, živost, eleganciju.

Kada uređujemo spavaću sobu najviše pažnje posvećujemo kupovini kreveta i dušeka, dok zidove poprilično zapostavljamo i uglavnom se odlučujemo za belu boju. Mnogo ljudi na spavaću sobu gleda kao mesto gde će samo prespavati, ali taj kutak je vaš i potrebno je da se u njemu uvek osećete komforno i ušuškano.

Ukoliko se odlučite za neku smelu boju, možete probati sa jednim zidom, najbolje je gde se nalazi krevet, kako biste skrenuli pažnju na njega. Ovo važi i za male spavaće sobe, najbolje je okrečiti samo jedan zid u jačoj boji, kako se soba ne bi vizuelno smanjila.

Odlučite se za boju koja vama najviše prija, koja određuje vaš stil! Dobro izabrana boja može vašu spavaću sobu potpuno promeniti i dati joj novi izgled.

1Tople nijanse

2Hladnije nijanse

3Izražajne boje na jednom zidu ili u celoj sobi

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here