Još

  Slavine u bojama – Novi trendovi

  Kada uređujemo kupatilo i kuhinju puno pažnje obraćamo na detalje. Jedan od najvažnjih detalja koji može odrediti stil u kojem će biti uređen ostatak prostorije jesu slavine. Ranije se nije posvećivalo puno pažnje pri odabiru slavina jer je izbor bio jako loš. U svakom domu smo mogli videti iste slavine, ali danas sa dolaskom novih trendova u enterijeru dolazi nam i novi trendovi kada su slavine u pitanju.

  Sada za svaki trend bio on minimalistički, industrijski ili moderni možete pronaći odgovarajuću slavinu za vašu kuhinju i kupatilo.

  Sa novim trendovima nam dolaze najčešće u zlatnoj, crnoj i boji mesinga. Novi oblici slavina daju ovim bojama novi sjaj. Na našem tržištu danas imate veliki izbor slavina, a tu su i sajmovi na kojima možete odabrati nešto što nema kod nas u ponudi. Naravno i sa slavinama se možemo poigrati, restaurirati ih i tako dobiti nešto drugačije.

  Predstavljamo vam ideje za slavine u kuhinji i kupatilu po bojama i kako da ih najbolje uklopite u vaš dom, jer iako su one mali detalj, mogu biti odraz vašeg stila.

  Zlatne

  Crne

  Boje Mesinga

  5,234FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave

  Napiši komentar

  Molimo vas da unesete vaš komentar.
  Unesite vaše ime