Još

  Slavine u bojama – Novi trendovi

  Kada uređujemo kupatilo i kuhinju puno pažnje obraćamo na detalje. Jedan od najvažnjih detalja koji može odrediti stil u kojem će biti uređen ostatak prostorije jesu slavine. Ranije se nije posvećivalo puno pažnje pri odabiru slavina jer je izbor bio jako loš. U svakom domu smo mogli videti iste slavine, ali danas sa dolaskom novih trendova u enterijeru dolazi nam i novi trendovi kada su slavine u pitanju.

  Sada za svaki trend bio on minimalistički, industrijski ili moderni možete pronaći odgovarajuću slavinu za vašu kuhinju i kupatilo.

  Sa novim trendovima nam dolaze najčešće u zlatnoj, crnoj i boji mesinga. Novi oblici slavina daju ovim bojama novi sjaj. Na našem tržištu danas imate veliki izbor slavina, a tu su i sajmovi na kojima možete odabrati nešto što nema kod nas u ponudi. Naravno i sa slavinama se možemo poigrati, restaurirati ih i tako dobiti nešto drugačije.

  Predstavljamo vam ideje za slavine u kuhinji i kupatilu po bojama i kako da ih najbolje uklopite u vaš dom, jer iako su one mali detalj, mogu biti odraz vašeg stila.

  Zlatne

  Crne

  Boje Mesinga

  5,223FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave