Još

  Spavaća soba u rustičnom stilu – Za ljubitelje prirodnih materijala

  Vraćenje prirodi i postizanje osećaja udobnosti i topline je nešto najbitnije u današnjem stresnom vremenu. Taj osećaj možemo postići uz pomoć rustičnog uređenja u našem domu. Rustični stil u eneterijeru je već osvojio svet i vratio se na velika vrata u malo modernijem obliku. Glavna karakteristika ovog stila jeste udobnost i toplina, koja se dobija kombinacijom braon i bele palete boja.

  Kako je spavaća soba naša baza za odmor, najbolje je od nje početi sa uređenjem u rustičnom stilu. Drveni podovi, grede i nameštaj od drveta su osnova za ovaj stil. Naravno tu je i dosta detalja kojim ga možete upotpuniti kao što su lusteri od gvožđa ili grančica, krzneni tepih, police ili neobično drveno uzglavlje od kreveta. Detalje možete sami napraviti ili preurediti već postojeće. Ukoliko imate neka stara vrata, možete ih preobraziti u uzglavlje za krevet. Tako možete i sa policom, postoji puno saveta i tutorijala kako postići da nameštaj ima rustični izgled.

  U zavisnosti od godišnjeg doba, možete sobu malo osvežiti promenom boje posteljine i još nekih detalja kako bi ona izgledala svetlije. Potreban je balans u uređenju spavaće sobe, kako vam jaki prirodni materijali i puno detalja ne bi preokupirali pažnju. Rustični stil se odlično uklapa sa modernim nameštajem, tako da obavezno isprobajte ovaj stil i unesti toplinu u vašu spavaću sobu.

  Ideje za uređenje:

  Detalji za postizanje rustičnog stila, pogledajte ideje i inspirišite se:

  5,217FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave