Još

  Ideje za male trpezarije

  Kada u svom životnom prostoru nemate puno mesta za trpezariju, morate biti maštoviti i unapred osmisliti kako najbolje iskoristiti taj prostor. Trpezarija kao mesto koje je u svakom domu bitan kutak, mora biti funkcionalan! Sa novim trendovima u dizajnu dolaze nam i maštovite ideje za male prostore. Kako sve više ljudi živi u malim stanovima, dolazi i potreba za promenama kada je dizajn kuhinja i trpezarija u pitanju.

  Ukoliko imate prostora odvojite trpezariju od kuhinje, kako biste imali definisan prostor samo za trpezariju. Kada imate definisan prostor, vizuelni efekat je odmah drugačiji. Za vizuelno povećanja prostora najbolje je da iznad trpezarijskog stola postavite luster koji će lepo osvetliti prostor i skrenuti pažnju na njega. Postoje specijalizovane prodavnice za lustere, gde možete izabrati neobičan luster koji će dati prostoru wow efekat. Zanimljiv tepih ispod trpezarisjkog stola je još jedan detalj koji vam može poslužiti za uređenje male trpezarije.

  Ukoliko nemate mesta za klasičan veliki sto sa više stolica, možete uzeti okrugli sto sa 2-4 stolice. Okrugli sto je dosta manji i lako će se uklopiti u bilo koji stil u kome je uređen vaš dom. Klupa je takođe odlična ideja za uštedu prostora. Možete je napraviti po meri prostora koji vam je na raspolaganju i na nju postaviti ukrasne jastuke kako bi bila udobna i lepo izgledala. Tekstil će vam doneti osećaj udobnosti, unesite ga sa kroz jastuke i prekrivače i tako ćete napraviti intimniju atmosferu. Potrebno je da razmišljate izvan okvira, da potražite nameštaj koji će vam biti funkcionalan! Postoji dosta idejnih rešenja za sedenje, donosimo vam neke koje možete isprobati.

   

  5,216FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave