Još

  Puderaste boje u enterijeru za „COZY“ efekat

  Dolaze nam hladniji dani, a tada se najlepše osećamo u svom toplom domu. Da biste se što ušuškanije osećali u njemu, najbolje je da vam enterijer bude u toplim bojama. Za stvaranje „cozy“ efekta u vašem domu, tu su puderaste boje koje predstavljaju tople tonove. „Cozy“ efekat ćete postići nameštajem i detaljima puderastih boja.

  Tople boje u enterijeru su idealne za male stanove, a najbolji efekat se postiže u dnevnoj i spavaćoj sobi. Ove boje deluju da mali prostori deluju šire i toplije. Puderaste boje nameštaja u kombinaciji sa jačom bojom na zidu daju wow efekat.

  DNEVNI BORAVAK

  U dnevnoj sobi možete uneti najviše puderastih boja u vidu boje na zidu, nameštaja a za hladnije dane tu su prekrivači u ovim bojama uz koje ćete se osećati ušuškano. Sa puno mekanih detalja možete dobiti cozy efekat u dnevnoj sobi. U galeriji pogledajte kako da kombinujete puderaste boje u svom dnevnom boravku.

  KUHINJA

  Puderasti tonovi u kuhinji nisu do sada bili najčešći izbor u našim domovima, iako ove boje daju toplinu i osećaj kao da ste na oblaku. Kuhinja u roze puderastoj boji će učiniti da vam ona postane omiljena prostorija. Ukoliko ne želite da cela kuhinja bude u ovim bojama, možete se odlučiti makar za posuđe u toplim tonovima.

  SPAVAĆA SOBA

  TRPEZARIJA

  5,214FanovaLajkuj
  8,411PratilacaZaprati

  Najnovije

  Povezane objave