Uslovi korišćenja

Dobro došli na portal dizajnmagazin.rs

Korišćenjem bilo kog dela portala Dizajn Magazin automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja:

1. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala Dizajn Magazina, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

2. Ni jedan deo portala Dizajn Magazina ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

3. Firma “MINEWEB STUDIO” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala Dizajn Magazina. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala Dizajn Magazina, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

4. Portal Dizajn Magazina se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljnih stranica.

5. Dizajn Magazin sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Dizajn Magazina koristite na vlastitu odgovornost i Dizajn Magazin se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

6. Pristup Dizajn Magazin portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

7. Dizajn Magazin polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Dizajn Magazina i podložno je tužbi.

8. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Dizajn Magazin, partneri…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

9. Ukoliko smatrate da je Dizajn Magazin povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

10. Dizajn Magazin sadrži linkove koji vode na web stranice izvan vlastitog portala.

11. Dizajn Magazin linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

12. Dizajn Magazin objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

13. Video fajlovi koji su označeni kao „Related“ postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji Dizajn Magazin nema niti može imati uticaja. Samim tim Dizajn Magazin nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

14. Dizajn Magazin zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.

Beograd; 02.09.2018.