Ogledala u dnevnom boravku – Vizuelno povećanje prostora

1029

Kada se osvrnemo na prethodne godine ogledalo je uvek zauzimalo mesto u hodniku ili kupatilu. Ogledalo u dnevnom boravku je novi trend koji će vizuelno povećati vaš prostor. Malim stanovima će ovo biti omiljeni detalj za povećanje životnog prostora. Poziciju ogledala u dnevnom boravku možete birati po strani na kojoj se boravak nalazi, zbog reflektovanja svetla.

Ukoliko vam u dnevnom boravku preovladavaju tamnije boje, ogledalo će stan učiniti svetlijim.

Kada je kupovina ogledala u pitanju, na našem tržištu ima veliki izbor veličina i oblika. Naravno možete se odlučiti i za ogledalo po vašoj meri. Ram možete sami restauirati ili dati da vam se napravi po vašoj zamisli. Ukoliko vam je stan uređen u minimalističkom stilu, neka vam i ram bude takav. Za ogledalo kao i za sve ostale detalje, vodite računa o uklapanju sa ostatkom prostorije, ne želite da ono odskače, već da se lepo uklopi.

Poziciju ogledala izaberite sami. Predlažemo vam da vaše ogledalo postavite iznad sofe ili dvoseda, a ukoliko imate kamin možete ga okačiti iznad njega.

Na pintrestu je ogledalo u dnevnom boravku uveliko trend i zato vam donosimo puno ideja kako da ga uklopite sa ostatkom nameštaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here