Kada vidite ženu u odelu uvek pomislite na njen jak karakter i otmenost. Ima nešto u odelim što ženama daje moć. Iako ga češće nose muškarci, kada ga žena obuče odaje utisak jake i sofisticirane žene koja donekle prkosi pravilima.

Prethodnih godina je bio jako mali izbor odela koje ste mogli pronaći na modnom tržištu i su boje bile svedene na crnu i teget. Sada se se i veliki modni brendovi, a i high street brendovi se poigravaju sa dezenima i bojama. Od krojeva možete naći strukirana i klasična široka odela. Ne morate čak ni kupiti komplet, već ga možete kombinovati i igrati se sa bojama. Preko leta se nosila bela i bež, dok sada za jesen možete birati od crnih pa sve do kariranih i sivih boja. Od materijala je jako popularan tvid za jesen/zimu čiji je Chanel predvodnik i njegova dizajnerka Coco. Ona je i sama nosila odela i tako pokušavala da skrene pažnju da i odelo može biti jako privlačno na ženi.

Ni zimi se nemojte plašiti odela u boji jer odela u boji mogu potpuno osvežiti zimsku kombinaciju. Na fotografijama ispod smo pokrili celu paletu boja, a na vama je da izaberete odelo i u njemu budete neustrašivi. Dodatni savet je da se ne libite da nosite odela u boji preko jeseni i zime, jer vam mogu potpuno osvežiti styling.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here