Torbice oko struka – Veliki comeback za jesen/zimu 2018

1429

Prva pomisao na ’90 godine u modnom smislu uvek asocira na torbice oko struka, biciklističke i velike naočare za sunce u raznim bojama. Svi ovi trendovi su se vratili ove godine, najveći od njih jesu torbice oko struka. Tokom devedesetih godina ove torbice su se nosile širom sveta. Nosile su ih svetske i naše zvezde, a i svako od nas je imao bar po jednu torbicu. Moja je bila neon zelena.

Tokom dvehiljaditih nismo očekivali da će se devedesete ikada vratiti na modnu scenu. Kada su ovog proleće svetske manekenke krenule da nose torbicu oko struka i preko ramena kao novinu, mislili smo da je samo prolazni trend. Međutim trend se sa leta prebacuje na jesen i zimu.

Dobra stvar je da nove torbice oko struka ne podsećaju puno na one koje smo nosili devedesetih. Modna industrija je izbacila lepše i elegantnije modele koje možete poneti i za poslovnu i za dnevnu varijantu. Veliki brendovi poput Diora i Fendi-ja su videli prednost u ovim torbicama i presvukli ih u svoj logo, i time dobili šetajuću reklamu. Veliki brendovi se utrkuju koja će blogerka poneti njihove torbice oko struka, a pored spomenutih brendova tu je i nezaobilazni Gucci brend kojeg blogerke obožavaju.

Ukoliko se odlučite da ove sezone ponesete torbicu oko struka, high street brendovi nam nude veliku ponudu boja i dezena. Što se tiče materijala pvc je trenutno najpopularniji kod torbice oko struka. Kupovina kod high street brendova je dobra kada želite da ispratite modni trend koji je možda prolazan, ali je u u sezoni jako popularan. Cene su im pristupačne, pa ukoliko se sledeće sezone ne budu nosile torbice oko struka, neće biti strašno, jer niste izdojile puno novca za nju.

Pogledajte primere kako se torbice oko struka nose na svetskim ulicama i usudite se i vi da ponesete ovaj trend iz devedesetih na svoj način.

View this post on Instagram

Not travelling like this – –

A post shared by Loulou De Saison – Chloé (@louloudesaison) on

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here