Koliko vam se puta desilo da nemate šta da obučete ili da nemate inspiraciju? Najbolja kombinacija sa kojom nema greške je dobar džins i bela košulja. Kombinacija koja se provlači iz sezone u sezonu i uvek je u trendu. Dobra stvar je da džins i košulju možete nositi tokom cele godine.

Nema ničeg privlačnijeg od dobrog džinsa koji vam savršeno stoji i ako dodamo na njega belu košulju, samopouzdanje svake žene će porasti. Sa kombinacijom džinsa i košulje ne možete promašiti bilo da je dnevna, poslovna ili večernja varijanta. Ovu kombinaciju odeće možete nadograditi dobrim i upečatljivim nakitom ili zanimljivom obućom. Kod bele košulje obratite pažnju na kvalitet, jer posle nekog vremena vam se može desiti da košulja lošijeg kvalieteta počne da gubi boju i oblik.

Za prve dane jeseni može se provući svetliji džins, dok za malo hladnije dane biramo crni ili tamniji. Do pre nekoliko godina ova kombinacija odeće je bila nezamisliva kao poslovna varijanta, a danas možete svakodnevno videti devojke u kombinaciji džinsa i bele košulje u svakoj firmi.

Pogledajte ideje i inspirišite se.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here