Uz povratak omiljenih klasičnih komada garderobe za jesen, ove godine modna indrustrija nam je spremila nove trendove. Midi modeli haljina i suknji su se provlačili  tokom leta, ali će ove jeseni biti još više nošeni na ulicama naših gradova. Midi modeli će biti idealan komad odeće za novu sezonu. Devojke širom sveta ih već uveliko nose u raznim kombinacijama.

Ako pogledamo nove kolekcije od high street brendova možemo videti da svaki ima  midi haljine i suknje tako da ih očekujemo i u ormarima naših sugrađanki. Što se tiše samih dezena i materijala ima ih u svim oblicima. Dizajneri su samo klasične A krojeve haljina i suknji ukrasili asimetrijom i raznim printovima i tako dobili modele koji su moderni i zavodljivi. Za početak jeseni, tu su laganiji materijali i dosta svetlije boje, dosta sive i bež, kao i karirani dezeni. Za kasniju jesen mogu se naći već sada u ponudi tvid midi haljine i suknje.

Za kombinovanje ne morate puno da razmišljate, za početak jeseni ih možete nositi uz patike i salonke, dok za hladnije dane birajte čizme sa debelom petom koje se takođe vraćaju u trend i pisaćemo o njima u narednim postovima. Midi haljine i suknje stoje svim devojkama, čak i niže devojke mogu lepo da ih iznesu uz dobar par cipela ili čizmica.

Predstavljamo vam ideje sa ulica raznih svetskih gradova i nadamo se da ćemo vas inspirisati da ispratite ovaj trend koji će sigurno biti aktuelan i u zimskoj sezoni.

1Suknje

2Haljine

3Na revijama za predsojeću sezonu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here