Džemperi za novu zimsku sezonu

934

Sa dolaskom hladnih dana, došlo je vreme i za preslaganje ormara. Vreme je da izvučemo sve naše tople stvari i utoplimo se za novu zimsku sezonu. Najbolji način da ostanemo fashionable i utopljeni jeste da ponesemo dobar i zanimljiv džemper. Mnogi od nas ne vole džempere jer nas podsećaju na detinjstvo kada su nas roditelji oblačili u što deblje i veće džempere i kada smo u njima delovali kao mede. Govorili su nam da nema ništa toplije od bakinog ispletenog džempera koji nam je tako divno stajao da bismo mogli da se otkotrljamo koliko krupno izgledamo. Sreća je da se moda promenila i da su džemperi kao i ostali komadi odeće poprimili novi oblik i postali modno-nosivi.

View this post on Instagram

A post shared by мarie мikh (@marimikh) on

Džemperi ranije nisu bili IT komad za modne influensere, ali u zadnjih nekoliko godina i to se promenilo. Nikada više nije viđeno da devojke širom sveta u svojim stajlinzima daju akcenat džemperima. Nose se u svim bojama, od nude do fluroscentnih, kao i u svim veličinama, od kraćih do ekstremno dugih džempera. Akcenat dajte rukavima, što duži i što širi rukavi za dobitnu kombinaciju. Uz to ako je na pruge, dodajte jednostavne pantalone i spremne ste. Kombinacija džempera sa kožnim pantalonama ili suknjom je dobitna i vredi je isprobati. Poslovne kombinacije sa džemperima je nešto što do sada nije bilo nosivo, ali kako sada svaka firma ima i Casual Friday, budite slobodne da iznesete kombinaciju sa nekim zanimljivim džemperom.

Donosimo vam puno ideja kako devojke širom sveta vraćaju džempere u prvi plan, izvucite i vi iz ormara neke koje vam dugo stoje i probajte da ih iskombinujete.

Crno bele kombinacije

View this post on Instagram

🏁🏁🏁

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

View this post on Instagram

#FalconCrest 2.0

A post shared by Amlul.com (@galagonzalez) on

Nude džemperi

View this post on Instagram

💙💙

A post shared by María Valdés (@marvaldel) on

View this post on Instagram

A post shared by мarie мikh (@marimikh) on

View this post on Instagram

📸: @thestreetpie Paris Fashion Week SS19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

View this post on Instagram

One week ago 🌊✨

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Džemperi sa zanimljivim printovima i aplikacijama

View this post on Instagram

Some #NYFW snaps 🌼

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

View this post on Instagram

Я дома! В Париже я очень постаралась найти время на съемку влога, хотя его, скажу честно, было крайне немного. Поэтому шедевра не ждите 🙋🏽 Постараюсь смонтировать уже в ближайшие несколько дней! ⠀ На мне свитер из новой коллекции @excess_only, которая поступит в продажу уже совсем скоро. Девочки постарались связать все модели такими тёплыми и уютными, что в их компании не удастся замерзнуть даже в ветреном Петербурге. Честное пионерское!

A post shared by Maria Chervotkina (@mariecher) on

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here