Džemper i suknja – Idealna zimska kombinacija

1224

Kada dođe zima često nam nedostaje želja za stylish kombinacije, jer sve što želimo je da se utoplimo. Kada ujutru pogedamo na siv i sumoran dan, potrebno je da sebe nateramo na što luđu odevnu kombinaciju, kako bismo same sebi popravile dan. Znamo da je slojevito oblačenje must have za hladnu zimu. Kako slojevito ne bi bilo dosadno, predlažemo vam džemper i suknju kao dobitnu zimsku kombinaciju. Ispod džempera je dozvoljena i košulja koja će dodatno istaći kombinaciju.

Kada su džemperi upitanju, već smo pisali da su sve boje i dezeni ove sezone dozvoljeni. Od crvene koja će vas sigurno staviti u prvi plan do senf i sive boje. Boje koje su ove sezone vratile na velika vrata jesu neon boje, pink i naradžasta kao favoriti za džempere, a tu su i maslinasto zelena i nebo plava.

Favoriti za ovu sezonu su midi i kratke suknje. Midi plisirane suknje smo najčešće viđali na ulicama modnih gradova. Kombinacija gde ćete džemper pustiti da pada preko midi suknje je novi način kombinovanja suknje i džempera. Do sada smo ukoliko je suknja duža, džemper birali da je kraći ili ga uvlačili u suknju.

View this post on Instagram

Issa cosy lewk🌲 #ootd

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson) on

Tu su i kombinacije kraćih džempera sa midi suknjom kao neprolazni trend…

View this post on Instagram

📸: @yourensemble Paris Fashion Week SS19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

View this post on Instagram

📸: @thestreetpie Paris Fashion Week SS19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Ove sezone se nose duboke, a kratke suknje. Kombinacija kraće suknje i džempera je idealna. Džemper će vas utopliti, a bićete stylish sa kraćom suknjom koja će vam izdužiti figuru. Ova kombinacija pristaje odično i nižim devojkama, jer će u njoj izgledati dosta više. Duboka suknja će vam dodatno istaći struk, zato ove zime u inat snegu i lošem vremenu ponesite ovu kombinaciju.

View this post on Instagram

📸: @tylerjoe Paris Fashion Week SS19 for @elleusa

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here