BUNDE U NOVOM SVETLU – Nove boje i kombinacije materijala za nikad luđu zimu!

2266

Ahh te bunde, uvek su bile prestiž. Kada obučete bundu kao da nabacite i samopouzdanje na sebe. Sve ikone stila su ih nosile, a mogli smo ih videti kako se nose i u crno belim filmovima. Bunda je predstavljala eleganciju i bila je kultni odevni predmet oduvek.

Kako je vreme prolazilo, bunde su poprimile i neke nove boje. Ranije su uvek bile od pravog krzna, dok sada sa novim tehnologijama u modi, možete nositi bundu od veštačkog krzna koja je podjednako lepa kao i od pravog. Mnoge velike modne kuće sve više se odlučuju za veštačko krzno koje im donosi igranje sa bojama i materijalima. Kada su bunde u pitanju – sve je dozvoljeno!

U high street radnjama možete naći bunde po pristupačnim cenama od veštačkog krzna u raznim bojama. Ona vama može osvežiti zimsku kombinaciju i utopliti vas. Sve boje su aktuelne. Roza, žuta, klasičan animal print… Baš sve! Pravilo od 3 boje na sebi više ne važi, tako da ukoliko se odlučite da kupite bundu u boji, ne razmišljajte o obući ili torbi kojuu imate, naćićete sigurno način da sve to uklopite.

Bunde u tamnijim bojama

Svetlije boje

Neobični printovi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here