Superheroj Nikola Tesla

475

Jedan od najvećih naučnika svih vremena, Nikola Tesla, za sobom je ostavio više od 700 pronalazaka. Ovaj pronalazač, naučnik i inženjer koji je zaslužan za otkrića poput naizmenične struje, Teslinog transformatora, asinhronog motora, učestvovao je u konstruisanju prve hidroelektrane na Nijagarinim vodopadima i mogao bi se nazvati pravim superherojem svoga vremena.

Today is Art, zajednica koja se bavi promocijom nauke i dizajniranjem akcionih figurica umetnika i naučnika, uvrstila je našeg naučnika, Nikolu Teslu u svoju akcionu kolekciju. Šarmantna figurica od PVC materijala, visoka svega 11 centimetara deo je Naučne kolekcije.

Pored same figurice u pakovanju se nalazi providno postolje za malenu statuu, kutija na kojoj se nalazi 10 zanimljivih činjenica o Tesli, kao i besplatna aplikacija koja vam omogućava virtuelnu turu kroz Teslinu laboratoriju i otkrivanje zanimljivih detalja o njegovim eksperimentima. Ovde možete pogledati promotivni video

Proizvod će se zvanično naću u prodaji od februara 2019. godine po ceni od 37 dolara, a moguće ga je poručiti već danas, ali će vam biti dostavljen tek u februaru.  

Pogledajte kako izgleda ova nesvakidašnja figurica:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here