Novogodišnje putovanje to Outer Space

475

I pored toga što je do novogodišnjih praznika ostalo manje od nekoliko dana, naš stav je da ne postoji reč “prekasno” kada je u pitanju početak spremanja za jedan od najlepših perioda u godini. U tom smislu, nije kasno ni da razmislite o tome kako ćete ove godine ukrasiti novogodišnju jelku u vašem domu. Tradicionalni ukrasi su uvek dobrodošli, ali zašto ne biste ove godine obogatili jelkicu nešto drugačijom dekoracijom? Pogotovo vi koji se zanimate za tajne kosmosa?

ThinkGeek/GameShop predstavio je posebno dizajnirane ukrase za jelku koji su namenjeni ljubiteljima nauke i astronomije (naravno i naučne fantastike): devet unikatnih staklenih kugla koje predstavljaju planete našeg sunčevog sistema (da, i Pluton je na spisku; ako vam to nije po volji ostavite ga u kutiji). Kao i u sunčevom sistemu, svaki ukras varira u veličini, obliku i specifičnim pojedinostima kao što su sjaj i planetarni prstenovi.

Ukoliko vam se ovi novogodišnji ukrasi sviđaju, možete ih kupiti ovde. A u ponoć Kjubrikova Odiseja 2020 sa najdražima ili neka drugačija novogodišnja odiseja… To ostavljamo vama. 😉

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here