Društvena igra za sve ljubitelje mačaka

813

Mladi dizajneri i pronalazači širom sveta svakodnevno se utrkuju da ponude što zanimljiviji proizvod, osmisle drugačiji koncept i kreiraju nešto do sada neviđeno. Ova trka kreativnosti često rezultira nastankom najrazličitijih, do sada neviđenih, korisnih i manje korsinih, ali svakako zanimljivih tvorevina. Neretko, svojim idejama uspevaju da udahnu novi život nekim starim, dobro poznatim predmetima koje mnogi od nas koriste.

Igra Dženga (Jenga) je mnogima poznata kao igra preciznosti i strpljenja u kojoj se slaže kula od drvenih gredica. Nekome je palo na pamet da ovoj popularnoj igrici da malo drugačiji oblik. Inspirisani ljubavlju prema Džengi i prema mačkama, tvorci ovog nesvakidašnjeg koncepta stvorili su „mačiju Džengu“.

Mačija Dženga sastoji se od fino obrađenih drvenih figurica u obliku mačke, a cilj igre je naslagati što višu gomilu maca i ne dozvoliti joj da se prevrne. Prednost ovog redizajniranog klasika zabave, je što za razliku od svog konvencionalnog oblika može imati i dekorativni karakter – pojedinačne delove, odnosno drvene mace, možete izložiti u svom domu kao ukrasne figurice.

Ovo je idealan poklon za sve ljubitelje mačaka i društvenih igara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here