Promocija knjige – ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva

958

Da li ste spremni za najuzbudljivije putovanje svog života?

Promocija knjige autora Stefana Radovića pod nazivom „Zoeland – Tajna čarobnog kraljevstva“ će se održati 8. novembra u hotelu Falkensteiner sa početkom u 18h.

Na promociji knjige Fondacija Humanist organizovaće izložbu i prodaju prelepih ilustracija koje krase knjigu, a sav prihod od prodaje namenjen je u humanitarne svrhe.

Knjiga “ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva” je jedinstven projekat iz oblasti pozitivne psihologije, sve uticajnijeg pravca u psihologiji, zato što spaja različite tradicije u jednu logičnu celinu.

Knjiga kombinuje estetiku i poetiku bajke sa elementima mitologije, motivacionih poruka, istočnjačke filozofije i meditacije s jedne strane, i praksom koja je tipična za primenjenu psihologiju i psihoterapiju s druge strane, zapravo je jedna alegorija o životu i njegovim etapama – detinjstvu, odrastanju i zrelom dobu. Svaka od ove tri etape propraćena je interaktivnim uputstvima, savetima i konkretnim vežbama, koje su ključ za razumevanje alegorije ove „Bajke za odrasleˮ, ali i vodič na uzbudljivom putovanju pronalaska sebe. Ovo delo pomaže ljudima da se ponovo spoje sa detetom u sebi. Knjiga je prošla dugačak put od ideje do štamparske prese, a kao i svaki projekat i nekoliko prepreka na svojem putu. Njeno prvo izdanje biće predstavljeno publici u petak 8.11 u hotelu Falkensteiner na Novom Beogradu.

Više o knjizi i samoj promociji možete pronaći na sledećem linku: https://stefanradovic.com/zoelandknjiga

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here